Pranks 4 mrt 2018 Redacteur

Gepensioneerde man leert 5 overvallers een lesje…

Hoewel John Nixon al gepensioneerd is, zorgt het verleden van deze 88-jarige ervoor dat hij nooit angst heeft. Toen vijf overvallers een jonge vrouw lastig vielen op de straat in Londen, besloot deze men om meteen in te grijpen. De vijf jongeren hadden een jonge vrouw benaderd en begonnen haar aan haar handtas en kleding te trekken toen John dit voorval opmerkte.

– Mijn eerste gedachte was om hun aandacht af te leiden van het schreeuwende meisje. Ik schreeuwde “laat haar met rust”, zo vertelt hij tegen de Evening Standard.

“Ze hadden deze verrassing niet verwacht”
Maar toen kregen de jongeren een andere gedachte en wendden ze zich tot John.

– Ze keerden zich naar mij toe en zeiden:” In plaats daarvan nemen we jouw geld,” en ik zei: “Nee, dat ga je niet doen.” De jongeren waren heel zelfzeker maar hadden deze verrassing niet verwacht.

En ze kregen toen een echte verrassing. John is namelijk geen gewone gepensioneerde, maar een oud militair, en hoewel hij het leger al voor een lange tijd heeft verlaten, is hij nog niet alles verleerd.
– Mij training kwam toen naar boven. Ik landde een slag in zijn nek waardoor hij half bewusteloos was. Ik had er een uitgeschakeld, maar een andere haalde een mes tevoorschijn, dus moest ik ook proberen om met hem af te rekenen.

Tijdens het gevecht liep John een meswond op, maar slaagde er uiteindelijk wel in om hen op de vlucht te jagen, en daarna werd hij geprezen door de politie en de buitenwereld voor zijn tussenkomst.

– Mijn bedoeling was gewoon om haar te helpen. Ik ben in mijn been geschoten en ontving gif van een slang, het gif zat jarenlang in mijn ruggengraat. Ik ben zo vaak in de buurt van de dood geweest dat die situatie mij niet ongerust maakte. De vrouw is schreeuwend weggelopen maar ik hoop dat het goed met haar gaat, zo concludeert hij.

Niemand werd voorlopig gearresteerd voor de misdaad, maar dankzij een held als John, kon de vrouw weg van de overvallers raken voordat ze gewond raakte.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Gepensioneerde man leert 5 overvallers een lesje…
Sluiten