Images 31 dec 2016 Mark

Gestoorde Belgen zetten kind voor straf op het balkon, vriest bijna dood!

Een kind van zes jaar was stout en om hem te straffen bedenk je een gestoorde straf. Een moeder uit België kwam op zo’n zieke idee. Ze liet haar zoontje zeker 15 uur lang in de kou op het balkon staan om hem te straffen. Het kindje ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij voor straf de hele dag in pyjama buiten op het balkon had moeten staan. De ouders van het jongetje zijn opgepakt.

Volgens de politie was het jongetje op tweede kerstdag om vijf uur ’s ochtends op het balkon neergezet. Hij had straf gekregen omdat hij zelf in de keuken op zoek was gegaan naar eten. En dat mocht niet. Het vroor niet die dag, maar koud was het wel: in de loop van de avond was de temperatuur tot zo’n 3 graden gezakt. De hulpdiensten kregen een telefoontje en troffen de jongen om acht uur ’s avonds onderkoeld aan.

De kleuter bleek ook ondervoed en mishandeld te zijn. Ook bij zijn tweelingzusje was dat het geval. De kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Met het meisje gaat het naar omstandigheden goed, maar de toestand van de jongen is nog steeds kritiek.

De politie heeft de 31-jarige Franse moeder en de 21-jarige Belgische stiefvader van de tweeling opgepakt. Ze zijn aangeklaagd voor foltering. Volgens het Openbaar Ministerie in Brussel heeft de stiefvader verklaard ‘dat Jezus het zo wil’.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Gestoorde Belgen zetten kind voor straf op het balkon, vriest bijna dood!
Sluiten