Pranks 1 aug 2015 Marjolein

Gestoorde man laat vrouw na ongeluk achter. Maar een ooggetuige doet iets fantastisch

De 18-jarige Caleb Martin stopte op nieuwjaarsdag een uurtje eerder bij zijn bijbaantje bij de McDonalds en reed naar huis en was getuige van een verschrikkelijk ongelijk. Een auto reed op tegen een vrouw op straat en liet haar achter. De auto reed de vrouw in de vangrail en reed daarna weg en Caleb heeft alles gezien.

Hij hielp de vrouw in zijn auto en belde het alarmnummer. Toen realiseerde hij zich dat de vrouw niet alleen geraakt was door de auto, maar ook twee keer was geraakt met een pistool. Het bleek dat de 29-jarige vrouw neergeschoten was door haar vriend terwijl ze in de auto zaten en toen vluchtte. Toen besloot de vriend haar vervolgens te raken met de auto.

Hij reed naar zijn grootouders’ huis terwijl hij voor de vrouw zorgde en aan de telefoon bleef met het alarmnummer, tot hulp arriveerde. De vrouw werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en na veel zorg is ze er uiteindelijk bovenop gekomen. Haar vriend is uiteindelijk een paar uur later gevonden. Hij had zichzelf neergeschoten.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

damn.com

Reageer op artikel:
Gestoorde man laat vrouw na ongeluk achter. Maar een ooggetuige doet iets fantastisch
Sluiten