Pranks 28 dec 2017 Redacteur

Getrouwd stel komt erachter dat ze ooit vakantieliefdes waren!

Een pasgetrouwd stel heeft net ontdekt dat ze eigenlijk ooit liefjes van de kindertijd waren, nadat ze deze zomer de knoop hadden gemaakt in Haddon Hall in Derbyshire.

Ed Savitt en Heidi (née Parker), die nu in Londen wonen, ontmoetten elkaar op de Universiteit van Newcastle toen hij Psychologie en Bedrijf studeerde en ze studeerde economie en management.

Ze kwamen elkaar voor het eerst tegen (of dat dachten ze toen) toen Ed contact opnam met Heidi over hoe je een wasdroger in studentenhuisvesting moest werken – romantisch, toch?

De openbaring die ze al hadden ontmoet, kwam echter pas vier jaar later, toen het stel samen met hun moeder in Londen ging eten. Heidi’s moeder, Kay, bracht toevallig naar voren dat haar dochter ooit een ‘vakantieromance’ had gehad met een jongetje dat Ed heette toen ze nog maar zes jaar oud was. Op dat moment bleef het echter een grappig toeval.

Het was een paar weken later dat Kay toen in 1997 een foto tegenkwam van Heidi en de jongen van hun vakantie naar Gumbet in Turkije.

“Toen mijn moeder de eerste foto van ons vond stuurde ze het naar mij en ik was verbluft, ik moest echt gaan liggen!” Zei Heidi, sprekend tegen The Independent.

Kay realiseerde zich meteen dat de jongen op de foto niemand anders was dan de andere helft van haar dochter, Ed, nu de eigenaar van DropShot Coffee, die binnenkort in Southfields zou openen. Ze vond toen ook meer foto’s.

“Niemand van ons had enig idee dat Heidi en Ed elkaar voor de universiteit hadden ontmoet, maar tijdens die vakantie van twee weken hielden ze de handen meestal in de handen,” vertelde Kay aan MailOnline.

“Misschien hadden ze gewoon een onbewust besef dat ze die tijd samen hadden gedeeld toen ze elkaar als volwassenen ontmoetten.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Getrouwd stel komt erachter dat ze ooit vakantieliefdes waren!
Sluiten