Pranks 5 jul 2017 Redacteur

Geweldig! Deze twee olifanten worden na 22 jaar herenigd…

Dieren worden vaak voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Helaas leven veel olifanten in gevangenschap bij een circus. Ze leven in slechte omstandigheden en worden gebruikt enkel en alleen voor het vermaak van de bezoekers.

Dit gebeurde ook bij de olifant genaamd Shirley. Shirley heeft 20 jaar lang in gevangenschap moeten doorbrengen als circusolifant. Ze had gelukkig wel één lichtpuntje van hoop: een andere olifant genaamd Jenny.

De twee werden beste maatjes en hadden steun aan elkaar. Helaas vertrok Jenny, na een korte tijd samen, ergens anders naar toe. Shirley bleef alleen achter.

Na al die lange jaren in gevangenschap, is Shirley ook eindelijk vrijgelaten net als Jenny. Het is gelukt om de twee na 22 jaar te herenigen in een reservaat in Tennessee. De reünie was zo mooi, emotioneel en intensief, zoals je in de onderstaande video kan zien.

Het prachtige moment vond in het jaar 2000 plaats, maar het verhaal blijft het waard om te delen. Elke dierenvriend zal het een prachtig filmpje vinden. We zijn heel erg blij dat de dieren gered zijn! Elk dierenleven telt, we hebben heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Geweldig! Deze twee olifanten worden na 22 jaar herenigd…
Sluiten