Images 4 nov 2016 Mark

Geweldige reactie van vrouw op man die haar kleineerde…

Een groep vrienden zat rond een tafel in een bedrijf. Een rijke man vertelde wat hij vond van het huidige onderwijssysteem, en zei tegen de anderen;

“Wat kan iemand in godsnaam leren van een persoon die heeft besloten dat de beste optie in het leven is om een leraar te worden?’, Daarna hij draaide zich naar een vrouw aan een andere tafel en zei: “Zeg nou zelf Bea hoeveel geld krijg je echt?” .

Bea was een lerares die bekend stond als iemand die geen blad voor haar mond nam. Ze antwoordde: “Wil je weten hoeveel ik verdien met mijn werk? ‘

Ze wachtte even, voordat ze verder ging;

“Ik heb kinderen in de klas die harder werken dan ze dachten dat ze konden. Ik kan een 4 geven als cijfer en het laten voelen als een gouden medaille. Ik kan kinderen zich een hele les van 45 minuten laten concentreren, terwijl ze normaal al moeite hebben om 5 minuten stil te zitten.

In mijn klas zitten ze rustig zonder dat ze hun iPad of mobiele telefoon gebruiken. Wil je echt weten wat ik verdien?

Ik maak kinderen nieuwsgierig. Ik maak kinderen kritisch. Ik laat kinderen sorry zeggen en het ook echt menen! Ik leer kinderen om respect te tonen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

Ik leer ze om te schrijven. Ik heb ze laten zien hoe belangrijk schrijven met de hand is. Typen is niet alles. Ik laat ze lezen, lezen, lezen en nog eens lezen… Ik laat ze uitleggen hoe je wiskundige problemen op moet lossen. Zij gebruiken hun hersenen, niet de rekenmachines.

Ik zorg dat mijn studenten uit andere landen alles leren wat ze moeten weten over deze maatschappij, met behoud van hun culturele erfgoed en identiteit. Ik maak de klas een plek waar iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt.

En misschien wel het belangrijkste, ik laat ze inzien dat als ze hun talenten en vaardigheden gebruiken, hard werken en hun hart volgen, ze alles kunnen bereiken in het leven. ” Bea nam een kleine pauze voordat ze verder ging;

“Dus als iemand over mij oordeelt of op mij neerkijkt op basis van hoeveel geld ik verdien, houd ik mijn hoofd opgeheven en negeer ik het gewoon. Want deze mensen zijn zo onwetend en egocentrisch.

Want weet je wat ik krijg? Ik krijg de kans om een verschil te maken. Voor jullie allemaal. Ik voed hun kinderen op en geef ze de mogelijkheid om bazen, artsen, ingenieurs en leraren te worden. ”

Dit is het verhaal van Taylor Mali.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Geweldige reactie van vrouw op man die haar kleineerde…
Sluiten