Pranks 17 mrt 2018 Redacteur

‘Ghost Train’ stopt op station in China… Is dit echt of niet?

Volgens de Mirror is het beeldmateriaal van de CCTV vastgelegd op het station van Baotou en is er een trein te zien die aankomt voordat hij stopt – alsof hij passagiers ophaalt – voordat hij doorgaat naar wat iemand zou hebben gezegd als een ‘parallel universum of zoiets’.

De clip is op 14 maart geüpload naar het paranormale YouTube-kanaal The Hidden Underbelly 2.0.

De videobeschrijving luidt: “Dit beeldmateriaal is aan mij gestuurd met de volgende informatie.

“Dit beeldmateriaal werd vastgelegd op 10 maart 2018 en toen de beveiliging van het station naar de bewakingscamera’s keek, merkten ze dat deze ‘Ghost Train’ het station binnenreed en stopte alsof het passagiers opraapte en vervolgens vertrok.

“Mijn bron zei dat hij in de 12 jaar dat hij daar heeft gewerkt nog nooit zoiets heeft gezien en hoopt dat hij het nooit meer zal doen …”

YouTube-gebruikers leken redelijk verdeeld over de clip – volgens sommigen lijkt het gewoon op een ‘weerspiegeling’ of iets dat Photoshopped is geweest, terwijl anderen denken dat er iets ongewoons in het spel zou kunnen zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
‘Ghost Train’ stopt op station in China… Is dit echt of niet?
Sluiten