Nieuws 19 jul 2018 Jokertje

Goed nieuws: Gin tonic blijkt supergoed voor je gezondheid!

Natuurlijk is een gigantische kom gin-tonic ons favoriete zomerdrankje, maar nu blijkt dit wonderdrankje ook nog eens fantastisch voor je gezondheid te zijn! Heel goed nieuws voor terrashangers, strandgangers en amateuralcoholisten.

Gezond

Kijk: het drankje is sowieso al bedacht door een dokter! Franciscus Sylvius heeft jenever bedacht en dat is verder ontwikkeld tot goddelijke gin. Deze Franciscus is een Nederlandse dokter en dokters weten natuurlijk altijd wat goed voor je is. Het drankje zorgt bijvoorbeeld voor sterkere en gezonde botten. Dus… wie drinkt nog melk?

Afvallen gin

Deze cocktail bevat natuurlijke ingrediënten en brengt onder andere daarom je platte buik niet in gevaar. Een glas bevat 65 calorieën, terwijl een biertje al gauw 120 calorieën bevat. Sterker nog: van gin val je af. De Belg Cain Ransbottyn leefde een week op een dieet van dit droomdrankje en viel hierdoor 8 kilo af. ACHT KILO!

Alle soorten gin zijn goed voor je!

Malaria

Gin-tonic beschermt daarnaast ook tegen malaria… Nou ja, je moet er wel ongeveer 150 liter van drinken dan. Maar dan hoef je niet bang te zijn dat je een enge ziekte uit een tropisch regenwoud meeneemt!Tonic bevat kinine en dat beschermt je tegen malaria. Daarom werd het vroeger veel door de Engelsen in de overzeese gebiedsdelen gedronken.

Voordelen gin

Even wat rozijnen in je drankje laten zwemmen en je hebt een medicijn tegen artrose; ook voorkomt het nierfalen. Gin heeft een grotere vochtafdrijvende werking dan andere alcoholische dranken, waardoor je vaker naar de wc moet en gif- en afvalstoffen uit je lichaam verwijdert. Ook is zon gigantische kom een perfect medicijn tegen een zere keel.

Hooikoorts

Sla die flessen dus maar vast in, want het drankje heeft NOG meer voordelen. Volgens Asthma UK verminderen bepaalde alcoholische drankjes de klachten die je van hooikoorts krijgt. Hell yeah. En laat nu net, verrassend, gin tonic het beste helpen! Daar zitten minder histamines en sulfieten in. Stofjes die normaal zorgen voor allergische reacties.

Met welke vrienden moet je nu HEEL SNEL gin tonics gaan drinken op het terras?

Meer een bierliefhebber? Ook goed nieuws voor jou: mannen met een bierbuik hebben namelijk meer seks dan mannen met een sixpack! Hatsa, van de kaart!

Reageer op artikel:
Goed nieuws: Gin tonic blijkt supergoed voor je gezondheid!
Sluiten