Goed nieuws! De Fabeltjeskrant keert na 50 jaar weer terug op TV

Redacteur 2 nov 2017 Pranks

“Hallo lieve kijkbuiskinderen!” is een befaamde tekst uit het kinderprogramma “De Fabeltjeskrant” altijd gezegd aan het begin van iedere aflevering door Meneer de Uil. En nu is er goed nieuws voor jullie, want het kinderprogramma keert na bijna 50 jaar (na de eerste uitzending) weer terug op de televisie.

Producent Robin de Levita en productiehuis Rubinstein zijn namelijk bezig met een 3D-versie van De Fabeltjeskrant, en willen deze nieuwe serie volgend jaar oktober lanceren en dan in 2019 dagelijks op televisie hebben. Waar de serie te zien zal zijn is nog niet bekend, maar daar hebben ze nog meer dan een jaar de tijd voor.

De Fabeltjeskrant gaat over de gebeurtenissen in het Grote Dierenbos in Fabeltjesland. Het dagelijkse nieuws uit Fabeltjesland werd voorgelezen door Meneer de Uil. Andere bekende personages uit de serie zijn: Juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf, de gebroeders Ed en Willem Bever en Meneer de Raaf. Zit jij op deze nieuwe serie te wachten?!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Goed nieuws! De Fabeltjeskrant keert na 50 jaar weer terug op TV
Sluiten