Pranks 31 okt 2017 Redacteur

Goed nieuws! Nieuwe seizoen Temptation Island krijgt meer afleveringen

temp2

Zon, zee, strand en een luxeresort in Thailand vol vrijgezellen. Het land is voor de derde keer op rij het decor voor de nieuwe reeks van Temptation Island. De exacte datum wordt later dit jaar bekend gemaakt, laat een woordvoerster van RTL 5 weten. De presentatie is wederom in handen van ex-miss België Annelien Coorevits en Rick Brandsteder.

Belgische media laten weten dat er maar liefst 163 Vlaamse koppels en 445 singles zich hebben opgegeven. Aan het programma zullen twee Vlaamse en twee Nederlandse stelletjes meedoen. Wie dat zijn, laat ook nog even op zich wachten.

Temptation Island is al vanaf 2002 te zien op de buis. Normaal gesproken telt een seizoen twaalf afleveringen, maar deze keer zal het ultieme verleidingsavontuur bestaan uit zestien afleveringen. Dat bracht een langere opnameperiode met zich mee, waardoor er vroeger moest worden afgereisd naar Thailand om zo de montage en postproductie voldoende tijd te gunnen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Goed nieuws! Nieuwe seizoen Temptation Island krijgt meer afleveringen
Sluiten