Images 20 jan 2017 Mark

Goed nieuws voor HEMA-fans die graag korting willen!

HEMA-fans kunnen hun hart ophalen, want de winkelketen komt met ‘meer HEMA’, een klantenpas waarmee je spaart voor extra korting op HEMA-producten. En dan hebben we het niet over 20 euro kopen, 1 punt sparen maar 1 euro = 1 punt. Echt HEMA dus.

Het het allerleukste nieuws komt nog; met een klantenpas krijg je als je jarig bent een gratis tompouce. De winkelketen is dit initiatief gestart vanwege de grote vraag naar een klantenpas. Klanten die meedoen met de nieuwe actie krijgen voor iedere euro die ze uitgeven een spaarpunt. De punten kunnen ingewisseld worden voor een digitale voucher, welke korting geeft op verschillende producten. Op welk product jij korting wilt kun je helemaal zelf bepalen. Iedereen die hieraan wil deelnemen kan de HEMA-app downloaden of updaten. Voor mensen die dat hele appgedoe maar onzin vinden is er ook gewoon een klantenpas voor in de portemonnee. Leuk toch?

Zeer goed nieuws van winkelketen HEMA! Duim omhoog als jij hier ook heel blij mee bent!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor HEMA-fans die graag korting willen!
Sluiten