Nieuws 13 sep 2018 HFMN

Gratis pizza voor je hele leven? Domino’s geeft je de kans!

Gek op pizza? Dan gaat Domino’s je hartstikke blij maken, want je maakt kans op een levenslang gratis pizza!

Gratis pizza van Domino’s!

Ben jij zo gek van pizza dat je er wel een tatoeage van op je arm kan zetten? Dan wil je er misschien over nadenken om het logo van Domino’s op je lichaam te donderen. Want bij vertoon van deze tatoeage krijg je het levenslang gratis. In Rusland….

De Russische tak van Domino’s Pizza begonnen op 31 augustus met deze bijzondere campagne. Bij vertoon van je tatoeage kreeg je, voor de komende 100 jaar, 100 pizza’s gratis per jaar. Maar waar de keten zich compleet in vergiste, was het aantal mensen die zo gek zijn om het ook echt te doen. Zelf hadden ze verwacht dat slechts een aantal gekken zouden meedoen, maar dat werden er al snel honderden. De actie veranderde snel naar de eerste 350 mensen met de tatoeage die levenslang gratis pizza kregen.

Massaal blijven delen

Ondanks de aangepaste regels bleven de aanmeldingen binnenstromen en na de vijfde dag van de promotie waren alle 350 aanmeldingen binnen. Mensen konden gaan nokken met de actie, maar dat bericht kwam niet helemaal binnen. Maar liefst 80 nieuwe aanmeldingen volgde na het melden dat de actie niet meer geldig was.

Maar hoe zit het met de mensen die deze tatoeage hebben gezet voor gratis pizza, om er vervolgens achter de komen dat ze hem niet krijgen? Domino’s Rusland weet dat ze, wat dat betreft, verkeerd zitten. En daarom blijft de keten nog steeds reageren op nieuwe aanmeldingen. Waar zijn ze mee bezig?!!!

Dit al bizar? Dan ga je het ongeluk van dit jongetje zonder twijfel ook bizar vinden!

Reageer op artikel:
Gratis pizza voor je hele leven? Domino’s geeft je de kans!
Sluiten