Opa schiet drie inbrekers neer die kleindochter willen verkrachten!

Mark 29 apr 2015 Images

Schermafbeelding-2015-04-28-om-18.17.18

Kenneth Byrd is een 67-jarige man die samen met zijn vrouw en kleindochter nietsvermoedend thuis op de bank zat toen er opeens werd aangebeld. Een man aan de deur claimde dat hij autoproblemen had en vroeg of Kenneth misschien wat water had.

Dat was het moment waarop hij de deur open deed en plotseling twee gewapende mannen met skimaskers en handschoenen hardhandig naar binnen stormden. Zij eisten geld. En daarbij dreigden ze met zijn drieën zijn kleindochter te verkrachten.

Dat was het moment waarop Kenneth ze meenam naar zijn kluis achter in huis en overhandigde ze zijn geld. Maar in die zelfde kluis lag ook zijn pistool. Hij vuurde direct op de drie jongens die probeerden te vluchten. Hij raakte ze alledrie, maar werd zelf ook getroffen.

De drie jongens vluchten in hun auto, maar twee ervan werden uren later in een ziekenhuis alsnog aangehouden door de politie. De derde jongen is dood gevonden in de auto. Kenneth werd ook naar een een ziekenhuis gebracht in kritieke toestand, maar wist uiteindelijk te overleven.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Opa schiet drie inbrekers neer die kleindochter willen verkrachten!
Sluiten