Images 28 jun 2016 Marjolein

Haar man dacht dat ze vreemdging, dus bij besloot een surprisefeestje te geven om haar te betrappen

Alle tekenen waren er, alle maatregelen dus ook. Deze man had een uitstekende manier bedacht om zijn vrouw te betrappen op haar praktijken. Geniaal!

1. Het vermoeden dat er iets mis was
“Ik had dus het gevoel dat ze vreemdging.. ze deed een heleboel dingen die ze eerder niet deed. Constant lachen en glimlachen tijdens het klooien op haar telefoon. Dan zei ze dat het haar moeder was. Ook ging ze regelmatig overwerken, maar wisten haar collega’s mij te vertellen dat ze al lang weg was.”

2. De druppel die de emmer deed overlopen
“Ik was er van overtuigd dat er echt iets mis was toen ze om 23:30 zei melk te gaan halen en niet terug was voor 2:00 ‘s nachts. Nou heb ik één tip: als je denkt dat je partner vreemdgaat, huur dan een privé detective in!”

3. Het verzamelen van bewijs
“Even een fast-forward naar haar verjaardag. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt waarom ik maandenlang heb gewacht met de confrontatie en moest dat dan per se op haar verjaardag zijn? Ten eerste omdat ik zo lang mogelijk bewijsmateriaal wilde verzamelen, de tijd wilde nemen om een nieuw huis te vinden, en dat soort zaken te regelen. En als tweede omdat ze had gezegd dat ze toch moest werken, en ik dus beter met mijn vrienden de stad uit kon gaan. Right.”

4. Supergeheim verrassingsfeestje
Dat zijn vriendin weinig aan de verbeelding over liet, bleek wel: “Uiteindelijk vond ik in onze kledingkast een fles champagne en twee glazen. Dus ik doe wat iedere verstandige man zou doen: ik ga naar mijn vrienden en doe alsof ik even de stad in ben. Ik vertel ze over mijn plannen en bel haar moeder, zussen en andere familie. Een surprisefeestje, klinkt fantastisch toch?!”

5. De grote dag
“Iedereen zou bij ons appartement verzamelen om 8:30 ‘s ochtends. We stouwden ons met z’n achten in de lift, met taart en al. Ik zei iedereen zo stil mogelijk te zijn. Als ik dan de sleutel in het slot steek zie ik haar moeder van oor tot oor grijnzen… ‘Verrassing!’ En een verrassing… Dat was het zeker.”

6. Beste cadeau ooit!
Wij waren misschien nog wel meer verrast dan zij: poedelnaakt met haar minnaar keek ze verschrokken op. Haar moeder liet de taart vallen, zusje begon te gillen en haar vader begon te schreeuwen. Ik deed alsof ik van niets wist en begon te schreeuwen. Mijn ex-vrouw begint te huilen en schreeuwt tegen me ‘hoe ik dit had kunnen doen’. Het was – wat mij betreft – het beste cadeau ooit. Al m’n vermoedens werden bevestigd.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Haar man dacht dat ze vreemdging, dus bij besloot een surprisefeestje te geven om haar te betrappen
Sluiten