Nieuws 21 aug 2018 Redacteur

Alles wat we weten over Harry Potter: Wizards Unite! De tovenaarsversie van Pokémon GO

De makers van Pokémon GO werken keihard aan een nieuwe rage. En niet zomaar een. De makers werken nu namelijk aan een vergelijkbare game alleen dan omtrent de wondere wereld van tovenaars! In dit artikel alles wat we weten over Harry Potter: Wizards Unite.

Op de site van Niantic, de makers van o.a. Pokémon Go staat het volgende: Harry Potter: Wizards Unite gebruikt de nieuwste augmented reality-technologie om de magie die overal om ons heen aanwezig is te onthullen. Verken echte wijken en steden en ontdek mysterieuze artefacten, leer hoe je spreuken kunt gebruiken, en maak gaandeweg kennis met legendarische beesten en iconische personages! Onderstaande beelden zijn gemaakt door een fan, maar laten meteen zien wat voor sfeer we kunnen verwachten bij het spelen van Harry Potter GO.

Ondertussen zijn er dus wel al beelden van hoe het spel eruit zou kunnen zien
De Pokéstops zijn vervangen door Magic Stops en zitten vol magische verrassingen

Het spel zou aan het eind van 2018 uit moeten komen en gaat dus Harry Potter: Wizards Unite heten. Heel veel is er verder nog niet over bekend, maar: je kunt je al wel aanmelden op de website harrypotterwizardsunite.com of via de link hieronder. Inmiddels zijn er veel speculaties dat het spel is uitgesteld tot 2019. De eigenaar van Niantic wil er nog niet heel veel over kwijt. Ons maakt het verder weinig uit, als dit spel er maar komt en het liefst zonder bugs natuurlijk!

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Alles wat we weten over Harry Potter: Wizards Unite! De tovenaarsversie van Pokémon GO
Sluiten