Pranks 28 feb 2018 Redacteur

Hebben tweede geboren kinderen grotere kans om crimineel te worden?

Een studie suggereert dat tweede-geboren zonen een verhoogd risico hebben op criminaliteit en criminaliteit, hoewel het nog niet formeel door vakgenoten is beoordeeld of gepubliceerd.

Wetenschap die de geboortevolgorde van het broertje en de levensresultaten analyseert, is bijna voorbestemd om viral te gaan. Een recent artikel op de website SimpleMost.com dat suggereert dat jongens van een tweede generatie eerder criminelen worden, was geen uitzondering.

Het artikel, getiteld “Studie vindt dat kinderen met een tweede geboorte waarschijnlijk criminelen zijn”, beschrijft nieuw onderzoek van een groep economen die een verhoogd risico op criminaliteit en andere delinquentie aantonen voor de tweede zoon ten opzichte van de eerstgeborenen (de studie deed dat wel niet kijken naar dochters).

Hoewel het onderwerp van de geboortevolgorde over de uitkomsten van het leven uitvoerig is bestudeerd, beweert dit rapport dat het de eerste is om zowel het relatieve risico te kwantificeren als de mogelijke oorzaken van deze verschillende uitkomsten te onderzoeken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hebben tweede geboren kinderen grotere kans om crimineel te worden?
Sluiten