Pranks 29 aug 2017 Redacteur

Held koopt kaartje voor Mayweather-McGregor en bluft zich naar de VIP-stoelen!

Oliver Regis kocht een ticket voor het Mayweather-McGregor gevecht voor de som van 2.000 pond, zo’n 2.200 euro. Dat is een hoop geld. Desalniettemin zat hij achteraan. Met een beetje blufpoker lukte het hem om helemaal naar voren te gaan en courtside te zitten met de ├ęchte VIP’s.

Hij overtuigde de beveiliging dat hij bij de beveiliging van Mayweather hoorde (ook al is hij een diehard McGregor-fan) en voor die het wist liep hij tussen alle bekende Amerikanen. Sterker, hij zat direct naast de wereldberoemde basketballer LeBron James:

Daar bleef het niet bij. Hij ging op de foto met nog veel meer mensen:

Met some big names last night at Mayweather v Mcgregor! #mayweather #conormcgregor #lasvegas #tmt #themaclife #champions #thor #marvel #chrishemsworth #gerardbutler #amirkhan #jlo #pdiddy #danawhite #lebronjames #demilovato #jamiefoxx

Een bericht gedeeld door Oliver Regis (@ojentertainment) op

Ja, dat zijn P. Diddy, Dana White, Demi Lovato, Mike Tyson, Jamie Foxx, Gerard Butler, Chris Hemsworth en ga zo maar door. Wat een held!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Held koopt kaartje voor Mayweather-McGregor en bluft zich naar de VIP-stoelen!
Sluiten