Held praat uur lang met vrouw die wil springen en redt zo haar leven

Mark 22 okt 2015 Images

Een rugby-speler heeft een vrouw ervan weerhouden te springen van een brug door een uur op haar in te praten en haar hand vast te houden.

Michael Owen, 22, reed met zijn vriendin in de auto over een brug bij Chippenham in Engeland toen ze opeens een vrouw op de rand van de brug zag staan. Ze dreigde op de drukke autoweg onder haar te springen.

Michael, een Welshman en uitsmijter van beroep, parkeerde direct zijn wagen langs de weg en klom naar haar toe.

‘We were driving over the bridge when my partner pointed out a woman standing on the other side of the bridge. I immediately pulled over to try and slow down the traffic and to help her. I got to her and started talking to her. She was clearly very upset, so I just talked about anything I could think of with her.’

2

Zijn accent kalmeerde vrouw en daarbij hielp het ook dat hij haar hand vasthield (ook al had hij net zijn vinger gebroken).

Uiteindelijk kwam de lokale autoriteiten en na een uur werd de vrouw naar beneden geholpen en naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek ze niet gewond te zijn of iets dergelijks.

Michael is een held. Al vindt hij dat zelf wel meevallen:

‘My family were overwhelmed when I told them. I just think I did what any other person would have done if they’d been in my situation.’

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Held praat uur lang met vrouw die wil springen en redt zo haar leven
Sluiten