Pranks 2 dec 2017 Redacteur

Helpt het staren naar borsten voor je gezondheid?

Stuurt het staren naar borsten de gezondheid van mannen? Volgens een Duitse studie is het antwoord ja! Dr. Karen Weatherby uit Frankfurt, Duitsland, heeft dit provocerende onderzoek opgezet met de hulp van 200 mannelijke poliklinische patiënten. Volgens de studie werd de helft van de sample-set gevraagd om te kijken naar vrouwelijke borsten, terwijl de andere helft de instructie kreeg om hiervan af te zien.

Vijf jaar later publiceerde de studie de volgende resultaten: “Slechts 10 minuten staren naar de charmes van een goedbedeelde vrouw komt grofweg overeen met een 30 minuten durende aerobic work-out.” Volgens de bevindingen van Weatherby hadden mannen die dagelijks naar de borsten staarden, lagere bloeddruk, langzamere rustpols, evenals minder gevallen van coronaire hartziekte.

“Seksuele opwinding brengt het hart aan het pompen en verbetert de bloedcirculatie”, legt dr. Weatherby uit. “Er is geen sprake van: met de blik op de borsten worden mannen gezonder.” “Onze studie geeft aan dat het dagelijks innemen van enkele minuten het risico op een beroerte en hartaanval in de helft vermindert. Wij geloven dat de gemiddelde man door dit consequent te doen zijn leven vier tot vijf jaar kan verlengen.”

Het spijt ons, heren. De Weatherby-studie is een hoax. In feite heeft de nep-studie veel verkooppunten aan het praten. Zelfs MSNBC behandelde het onderwerp en suggereerde dat mannen die naar de borst staren een gezonder hart hebben dan mannen die dat niet doen. Dat gezegd hebbende, probeerde een verhaal van Men’s Health de borsten van oogling en gezondheid te combineren met een enigszins wetenschappelijke verklaring.

Men’s Health legde uit dat het kijken naar borsten en het kijken naar kittens uw gezondheid ten goede komen door een positieve mindset te creëren. Aangename emoties kunnen ervoor zorgen dat individuen, zowel mannen als vrouwen, betere beslissingen nemen over hun gezondheid. In een onderzoek onder 756 deelnemers schreven alle onderwerpen persoonlijke gezondheidsdoelen op. De ene helft van de proefpersonen werd vaak aangemoedigd om positieve gedachten te denken en meerdere zelfbevestigingen te maken gedurende de dag.

Na een jaar merkten onderzoekers op dat de helft van de patiënten met coronaire hartziekte hun fysieke activiteit verhoogde versus 37 procent van de controlegroep. 42 procent van degenen met een hoge bloeddruk bleef bij hun medicatieplan in vergelijking met 36 procent in de controlegroep.

Het onderzoek bewijst niet dat mannen die naar de borsten staren een betere gezondheid van het hart hebben, maar het toont wel een positieve houding een belangrijke rol speelt bij het handhaven van een gezonde levensstijl. (Bron: Latin Times)

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Helpt het staren naar borsten voor je gezondheid?
Sluiten