Het bestaat! Een baan waarbij je whiskey drinkt en rond de wereld reist

Redacteur 6 aug 2017 Pranks

wereld2

Voor sommige mensen bestaat de ‘perfecte baan’ niet. We zijn erin geslaagd iets te vinden dat ons een hekel geeft naar werk te gaan, ongeacht hoe goed het werk lijkt naar buitenstaanders.

En misschien is perfectie iets onmogelijk om in bepaalde beroepen te vinden, maar als dat voor jou het geval is, heb je gewoon echt het verkeerde beroep.

Bijvoorbeeld, in plaats van een standaard negen-tot-vijf op een kantoor, of baksteen rond een bouwplaats tillen, zou jij bijvoorbeeld rond de wereld kunnen reizen terwijl je whiskey proeft.

Commercial GIF - Find & Share on GIPHY

Het Schotse whiskeybedrijf Grant’s is op zoek naar een nieuwe wereldwijde drankenambassadeur, met als enige nadeel de occasionele kater.

Om mee te doen aan de sollicitaties zul je je kennis van het bedrijf moeten opschroeven, evenals je sociale vaardigheden om mensen te informeren over whiskey-drinkevenementen.

De succesvolle kandidaat zal twee rondes met interviews moeten doorlopen, waarbij ze sociale media moeten gebruiken om een ​​drankje op Instagram te plaatsen met de hashtag #GrantsInterview, met de hoop dat het hun persoonlijkheid zal tonen.

wereld3

Zij zullen dan 250 mensen door de hashtag plukken en hen uitnodigen om hun applicaties in te zenden, voordat ze het aantal terugbrengen naar 20. Deze mensen worden voor een evenement naar de oorspronkelijke distilleerderij in Dufftown gebracht voor een verblijf van twee nachten in een hotel, waarbij ze onderworpen worden aan verschillende uitdagingen

Daarna za het bedrijf slechts drie mensen kiezen, die op reis worden gestuurd naar Polen, Israël en India; Zuid-Afrika, de Noordse Landen en Colombia; of Rusland, Taiwan en Frankrijk.

wereld4

Tijdens het buitenland moeten ze evenementen organiseren, mensen op de hoogte brengen van het merk en het product, en ook mensen aanmoedigen om te drinken en te kopen, terwijl ze natuurlijk zelf drinken.

Waar wacht je nog op? Solliciteren maar!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Het bestaat! Een baan waarbij je whiskey drinkt en rond de wereld reist
Sluiten