Het einde van de wereld is bekend: zet 31 oktober 2017 maar vast in je agenda!

Redacteur 29 aug 2017 Pranks

Het is weer zover! Er doen zich nieuwe complottheorieën de rondte over het einde van de wereld. Zet maar vast in je agenda: 31 oktober 2017. Samenzweerders van de End Times Prophecies hebben een video uitgebracht waarin ze het volgende verkondigen: “Dit is Armageddon Nieuws. In deze uitzending zullen we de tweede komst van Jezus Christus bespreken, hetgeen zal plaatsvinden op hetzelfde ogenblik als de omwisseling van de polen en een catastrofale mondiale aardbeving.”

Ze gebruiken verzen uit de Bijbel om hun theorie te onderbouwen. Openbaringen 6:12 zegt: “Er was een gewelddadige aardbeving en de zon werd zwart … en de maan draaide helemaal.”

Wel goed. Het is niet helemaal duidelijk waarom dit exact op 31 oktober 2017 moet plaatsvinden, maar oké. Dat sommige mensen hier serieus over nadenken komt volgens experts door het feit dat sommige mensen op deze manier zingeving aan hun leven kunnen geven.

Deze mensen zijn dus niet per definitie minder intelligent of vreemd. “Ze zijn zelfs best intelligent vergeleken met de gemiddelde bevolking maar ze zoeken naar een antwoord op de grote levensvragen op hun eigen manier”, aldus professor Lorenzo DiTommasso van de Concordia University in Canada.

Maar ja, wat denken jullie? Is het zover?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Het einde van de wereld is bekend: zet 31 oktober 2017 maar vast in je agenda!
Sluiten