Pranks 29 mrt 2017 Redacteur

Het gaat relatief goed met Nicolette Kluijver na geslaagde operatie en ze bedankt haar dokter op Instagram!

Nicolette Kluijver heeft na vijf dagen radiostilte van zich laten horen. Op sociaal medium Instagram bedankte ze de arts die haar geopereerd heeft. ‘Ik ken een superheld, Dr. R. Zandbergen’, zo schrijft de presentatrice.

Nicolette liet afgelopen week een gedeelte van haar rechterlong verwijderen. Bij de presentatrice is een voorstadium van longkanker vastgesteld. Ze heeft al haar werkzaamheden bij RTL neergelegd. Goede vriend Dennis Weening liet weten dat er geen uitzaaiingen gevonden zijn. Vijf dagen geleden liet ze weten veel vertrouwen in haar geweldige artsen te hebben. ,,Mijn vertrouwen is groter dan mijn angst”, klonk het vanuit het ziekenhuisbed. Nicolette belandde in september al in het ziekenhuis. In de RTL Boulevard-studio kreeg ze last van druk op haar borst. Even werd er gedacht een een longembolie, maar het bleek een longontsteking. Een biopt wees uiteindelijk op een voorstadium van longkanker.

I know a superhero Dr. R. Zandbergen #currentfeeling #underconstruction ?

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Het gaat relatief goed met Nicolette Kluijver na geslaagde operatie en ze bedankt haar dokter op Instagram!
Sluiten