Het zoontje van Michael Bublé is officieel vrij van kanker!

Redacteur 21 apr 2017 Pranks

Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato deelden deze week goed nieuws. Vorig jaar werd er bij hun driejarig zoontje Noah kanker vastgesteld, maar nu is de kleine jongen helemaal kankervrij.

De vrouw Bublé sprak op een persconferentie in Argentinië over het einde van de nachtmerrie van elke ouder: “Godzijdank stelt mijn zoon het goed. Ons leven veranderde drastisch. Ik waardeer het leven nu veel meer, het hier en nu.”

buble1

Toen ze vorig jaar de diagnose van leverkanker kregen, deelde Bublé het vreselijke nieuws met zijn fans op Facebook: “We zijn verwoest over de recente diagnose van leverkanker bij onze oudste zoon Noah, die momenteel een behandeling ondergaat in de VS.

We hebben ons altijd uitgesproken over het belang van familie en de liefde die we hebben voor onze kinderen. Luisana en ik laten onze carrière even voor wat ze is om al onze tijd en aandacht te wijden aan de genezing van Noah.”

En dat is precies wat de ouders deden. Ze focusten helemaal op de behandeling van Noah in Los Angeles, samen met hun jongere zoon Elias, die in januari 2016 geboren werd.

Hun bezorgdheid is uiteraard nog niet helemaal over, maar het nieuws dat Noah kankervrij is, zorgt wel voor optimisme: “De genezing van mijn zoon was een lang proces, en uiteraard moet hij nog regelmatig op controle. Maar we zijn gelukkig. We kunnen eindelijk weer aan de toekomst denken en onze kinderen zien opgroeien.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Het zoontje van Michael Bublé is officieel vrij van kanker!
Sluiten