Images 16 jan 2017 Mark

Hier is iemand niet helemáál trouw geweest: wit hondenkoppel krijgt zwarte puppies

puppies2
Deze puppies lijken niet echt op hun moeder en vader…!

Dat er heel veel mensen hun partner bedriegen wisten we wel. Maar dat hondjes ook vreemdgaan? Daar hadden we geen idee van! Deze witte hondjes kregen samen namelijk een nestje met zwarte puppies… Is het hondje vreemdgegaan of heeft het toch een andere reden?

Jacqueline Arguello heeft twee prachtige witte hondjes, die samen puppies kregen. Toen de puppies werden geboren merkte Jacqueline iets vreemds op; de puppies waren allemaal zwart. “Toen de eerste baby geboren werd vond ik het grappig dat deze zwart was. Toen was de volgende ook zwart en de volgende ook!” Uiteindelijk baart haar hondje Mocca een heel nestje aan zwarte puppies. Heeft Mocca haar poedelvriendje bedrogen met een andere hond? Veel Twittergebruikers lijken te denken van wel, maar gelukkig is er ook iemand die écht weet hoe het zit: als twee lichtgekleurde honden beide een dominant ‘zwart’ gen hebben dan is de kans groot dat er donkere puppies geboren worden. Gelukkig maar, we zagen dit hondenhuwelijk niet graag kapot gaan!

puppies3

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Hier is iemand niet helemáál trouw geweest: wit hondenkoppel krijgt zwarte puppies
Sluiten