Hij Werkte Als Een Parkeerwachter 25 Jaar Lang En Werd Miljonair op en geniale manier

Soms hoop ik wel eens dat ik slim genoeg was en het lef had om zoiets als dit te doen. Dit verhaal is op vele websites gepubliceerd en is een klassieke urban mythe.
Wij van de redactie vonden dit verhaal helemaal geweldig haha! Wij hopen jullie ook en dat jullie dit geweldige verhaal met iedereen wil delen!
Buiten de Bristol Dierentuin in Engeland is een parkeerplaats met ruimte voor 150 autos en 8 bussen.
Er werkte een vriendelijke parkeerwachter die een parkeerticket machine bij zich had. Hij vroeg €1,35 voor een auto en voor een bus €6,80. Deze parkeerwachter werkte daar al 25 jaar. Dan opeens, op een dag kwam hij niet meer opdagen op zijn werk.
“Oh oke”, zei het management van de Bristol Dierentuin – “we kunnen beter de gemeente even bellen zodat ze een nieuwe parkeerwachter sturen..”
“Ehmm.. Nee hoor”, zei de gemeente, “die parkeerplek was jullie verantwoordelijkheid.”
“Ehmm.. Sorry hoor.. Nee..” zei het management, “De parkeerwachter werkte toch voor de gemeente? Of niet soms?”
“Ehmm.. Zeker NIET!” vertelde de gemeente.
Relaxend in zijn villa ergens in Spanje woont een man die parkeertickets verkocht met een totale waarde van ongeveer €544,00 per dag bij de Bristol Dierentuin en dat deed hij 25 jaar lang. Laten we ervan uit gaan dat hij dit 7 dagen per week deed.. Dat komt uit op een miljoenen bedrag.. Het aller leukste gedeelde? Niemand wist überhaupt zijn naam.

Reageer op artikel:
Hij Werkte Als Een Parkeerwachter 25 Jaar Lang En Werd Miljonair op en geniale manier
Sluiten