Pranks 23 jun 2017 Redacteur

Hilarische reactie van een boer die vrouwen in zijn vijver zag zwemmen…

Het volgende verhaal is een goed voorbeeld van dat je ouderen niet moet onderschatten, omdat zij vaak sneller van begrijp zijn dan je zou denken.

Het verhaal gaat namelijk over een boer die ontdekt dat er drie vrouwen in zijn vijver aan het zwemmen zijn. Wat de boer zegt zodra hij de vrouwen in zijn vijver ziet zwemmen, heeft ons flink aan het lachen gebracht. Dit zagen we totaal niet aankomen, geweldig! Lees hieronder het korte maar hilarische verhaal van de boer.

Een bejaarde boer had een vijver aan de achterkant van zijn boerderij. Langs de vijver stond een picknicktafel, een croquetbaan, een volleybalveld en een aantal appel- en perzikbomen.

De vijver was zo aangelegd dat je erin kon zwemmen.

Op een warme zomeravond besloot de boer een kijkje te nemen bij zijn vijver. Hij was er immers al een tijdje niet meer geweest. Hij nam een grote, zwarte emmer mee zodat hij gelijk wat fruit kon plukken.

Toen hij echter dichter bij de vijver kwam, hoorde hij plotseling stemmen die riepen en giechelden. Hij besloot te gaan kijken waar de stemmen vandaan kwamen. Toen hij nog dichterbij de vijver kwam, zag hij dat er een paar dames compleet naakt in zijn vijver aan het zwemmen waren.

Hij schraapte zijn keel om duidelijk te maken dat hij er was. De dames zwommen vervolgens snel naar het diepste gedeelte van de vijver.
Toen riep een van de vrouwen: ”We komen er niet uit voordat je weggaat!”

Waarop de boer antwoordde: ”Ik ben hier niet gekomen om jullie te zien zwemmen of om jullie naakt uit het water te zien komen.”

Hij hield zijn emmer omhoog: ”Ik kwam hier alleen maar om de krokodil wat te eten te geven!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hilarische reactie van een boer die vrouwen in zijn vijver zag zwemmen…
Sluiten