Hindu besluit busje voor te trekken met zijn geslachtsdeel…

Redacteur 4 jan 2018 Pranks

Mensen over de hele wereld hebben ongelooflijke prestaties getoond met behulp van het menselijk lichaam. Dit wordt elke vier jaar gezien op de Olympische Spelen, waar sporters zichzelf tot het uiterste duwen om de snelste of beste persoon op aarde te zijn in hun respectievelijke sport.

Er zijn andere mensen die hun lichaam op bijzondere manieren kunnen testen. Sommigen zullen proberen te zien hoe diep ze kunnen zwemmen, hoe lang ze hun adem kunnen inhouden of hoe lang ze kunnen overleven zonder voedsel of water.

En dan is er deze gast, die iedereen op het Magh Mela-festival in Noord-India wilde laten zien hoe ver hij een busje met zijn penis kon trekken.

January 3, 2018 – Allahabad, Uttar Pradesh, India – Allahabad: A naked holymen called Naga sadhu showing his skill as he pull a vehical from his penis at Sangam, the confluence of River Ganga, Yamuna and mythological Saraswati during Magh mela festival in Allahabad on 03-01-2018. (Credit Image: © Prabhat Kumar Verma via ZUMA Wire)

De meeste gozers kropen ineen en grepen hun kruis bij de pure gedachte om iets te trekken met hun mannelijkheid; deze hindoe-heilige man leek echter niet zo druk over het trekken van het voertuig langs de weg.

Het is onduidelijk of het busje was uitgevallen, maar als dat wel zo was, is het zeker een interessante manier om het te verplaatsen. Veel mensen zouden waarschijnlijk achter het voertuig stappen en duwen, maar deze kerel dacht dat voorop staan ​​en trekken beter was.

De Daily Mail zegt dat de heer een sadhu is, een groep heilige mannen die hun leven doorbrengen op zoek naar spirituele verlichting terwijl ze geen aardse bezittingen hebben. Naar verluidt proberen ze prestaties van fysieke en mentale kracht uit te voeren om hun ‘mind over matter’-mentaliteit te benadrukken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hindu besluit busje voor te trekken met zijn geslachtsdeel…
Sluiten