Pranks 21 jun 2017 Redacteur

Hmm… Bijzonder toch dat baby-yoga, kijk dit maar eens!

Als je denkt dat yoga met een baby lief en zachtaardig is heb je het mis. Over het onderstaande filmpje is een grote discussie ontstaan. In de video zie je Lena Fokina, dit is een gecertificeerde yoga instructeur uit Rusland. Ondanks dat ze een professional is is er veel ophef ontstaan over deze manier van yoga. Is het kindermishandeling?

Volgens de yoga instructeur is het lichaam van een baby juist gemaakt om wild mee te bewegen. Deze manier van behandelen moet de bouw van de baby versterken. Over het algemeen zien 8/10 ouders hier de positieve voordelen niet van in. De vrouw pakt de baby bij de ledematen en gaat ermee zwaaien. Bekijk zelf de video hieronder:

Wat vind jij van deze vorm van yoga, is het gewone yoga of een ernstige vorm van kindermishandeling? Laat je mening achter in de reacties hieronder, we zijn erg benieuwd. Vergeet niet om dit bericht te delen met iedereen die je kent!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hmm… Bijzonder toch dat baby-yoga, kijk dit maar eens!
Sluiten