Images 5 nov 2016 Mark

Hoe vaak je seks zou moeten hebben volgens je leeftijd!

seks1

Weet jij hoe vaak je seks zou moeten hebben volgens je leeftijd?

De resultaten zijn binnen. Onderzoekers aan het Kinsey Instituut zijn erachter wat de optimale hoeveelheid seks is die mensen zouden moeten hebben per jaar, afhankelijk van hun leeftijdsgroep. Los van wat we zouden moeten doen, hebben 13% van getrouwde stellen maar een paar keer seks per jaar, terwijl 45% dat een paar keer per maand heeft, en slechts 7% heeft het meer dan 5 keer per week.

De optimale hoeveelheid seks

1. Stelletjes in de 20
seks2
Stelletjes van in de 20 zouden goed veel seks moeten hebben. De onderzoekers raden een gemiddelde van 112 keer per jaar aan voor mensen tussen de 18-29. Aan het werk dus!

2. Stelletjes in de 30
seks3
Koppeltjes in hun dertigerjaren zouden iets minder seks kunnen hebben, maar nog steeds een degelijke hoeveelheid: De onderzoekers raden mensen tussen de 30-39 zo’n 86 keer seks per jaar aan, gemiddeld.

3. Stelletjes in de 40
seks4
Deze leeftijdsgroep zou het minst sex moeten hebben. Onderzoekers raden mensen tussen de 40-49 aan om 69 (see what they did there?) keer seks per jaar te hebben.

4. Senioren
seks5
Als je geïnteresseerd blijft, gezond blijft, van de medicatie af kan blijven en ook nog een goede levenspartner hebt, dan zou je goede seks tot het einde van je bestaan kunnen hebben. Een onderzoek van de Duke University laat zijn dat 20 procent van de mensen boven de 65 een beter seksleven hebben dan ooit tevoren!

Bonus: 5. Getrouwde stellen
seks6
Getrouwde stellen hebben niet zo veel seks als men zou denken. Het is vrij normaal om maar een paar keer per maand seks te hebben – zeer weinig getrouwde stellen hebben meer dan 5 keer per week seks (slechts 7 procent). Het advies? Niet trouwen. Alternatief advies: keep busy!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Hoe vaak je seks zou moeten hebben volgens je leeftijd!
Sluiten