Images 4 jun 2016 Mark

Hoe word je miljonair als parkeerwachter? Nou, zo!

Dit is echt zo’n verhaal dat je leest en waarvan je denkt: “Waarom ben ik niet eerder op dat idee gekomen?!” Dit verhaal is in de loop van de tijd op diverse sites gepubliceerd, maar niemand weet of het echt gebeurd is. Dat neemt niet weg dat dit in feite een briljant idee is en hopelijk kun je er net zo hard om lachen als wij.

parkeerwachter

Buiten de Bristol Dierentuin in Engeland is een parkeerplaats met ruimte voor 150 auto’s en 8 bussen. Er werkte een vriendelijke parkeerwachter die altijd een parkeerticket machine bij zich had. De parkeertarieven bedroegen €1,35 voor een auto en €6,80 voor een bus (omgerekend.)

De parkeerwachter werkte er al 25 jaar, maar op een dag kwam hij plotseling niet meer opdagen. Dit was vreemd, aangezien hij in de afgelopen 25 jaar geen dag had gemist.

Het management van de Bristol Dierentuin besloot de gemeente te bellen zodat zij een nieuwe parkeerwachter konden sturen. “Nee hoor,” zei de gemeente. “Die parkeerplaats is jullie verantwoordelijkheid. Wij hebben er niets mee te maken!” “Sorry hoor,” zei het management, “De parkeerwachter werkte toch voor de gemeente? Of niet soms?” “Nou, zeer zeker NIET!” vertelde de gemeente.

Wat blijkt; ergens in Spanje woont een stinkend rijke man die parkeertickets verkocht waar hij ongeveer €544,00 per dag mee verdiende bij de Bristol Dierentuin. Dat deed hij 25 jaar lang. Laten we ervan uit gaan dat hij dit 7 dagen per week deed. Dat komt dus uit op een miljoenenbedrag!

Het leukste van alles? Niemand wist überhaupt zijn naam. Dat hij maar lang van zijn pensioen mag genieten in het mooie Spanje!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hoe word je miljonair als parkeerwachter? Nou, zo!
Sluiten