Pranks 18 feb 2018 Redacteur

Hond comfort onverwacht man op vliegveld die zijn eigen hond verloren is

Luchthavens kunnen behoorlijk ontmoedigende plekken zijn. Afgezien van de voor de hand liggende stress van reizen overal, is er extra beveiliging, wachtrijen overal en sommige van de slechtst geprijsde en laagste kwaliteit eten denkbaar.

Om de grote Douglas Adams te citeren: “Het kan nauwelijks toeval zijn dat geen enkele taal op aarde ooit de uitdrukking ‘Zo mooi als een luchthaven’ heeft voortgebracht. ‘

Stel je nu voor dat alleen je hond net is gestorven. Dat is de positie waar een reiziger zich in bevond toen Cora de Corgi opdook. Cora is een begeleidingshond in opleiding en lijkt een zesde zintuig te hebben om de pijn van anderen te voelen.

“Cora liep gewoon rond in onze kleine zithoek en zei hoi tegen iedereen die voorbij kwam lopen en bij ons in de buurt zat”, vertelde haar eigenaar, Madison Palm, aan de krant.

“Ze nam een dutje, dus ik liet haar riem even los terwijl ik ontspande en een hapje at, en toen werd ze wakker en sloop naar hem toe.

‘Voordat ik haar zelfs maar kon bellen, stond ze al vast aan zijn voeten.

‘Ik vroeg hem of ze hem lastig viel en met een somber gezicht en waterige ogen zei hij:’ Nee, nee, ik ben gisteren mijn hond kwijt ‘. Hij krabde achter haar oren, klopte haar op de rug en fluisterde hoe schattig ze was.

Geweldig!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hond comfort onverwacht man op vliegveld die zijn eigen hond verloren is
Sluiten