Pranks 29 dec 2017 Redacteur

Hond eet fietstas met wraps leeg, baasje laat dit briefje achter!

Sandra van Damme had samen met een vriendin een wandeling gemaakt toen ze terugkwamen bij hun fietsen. Daar had Sandrda wraps in haar fietstas bewaard voor de lunch. Maar: ze waren half opgegeten. Hoe dan?

Sandra vertelt tegenover PZC: “We hadden eerst boodschappen gedaan, die zaten in onze fietstassen. We hadden onder meer Libanese wraps gekocht. Die zaten in plastic. Toen we na een paar uur terugkwamen bij de fietsen, zagen we die half opgegeten liggen. Ik dacht: wat is dit nou? Er zitten toch geen wilde beesten in het Poelbos?”, aldus Sandra. “We dachten in eerste instantie dat het kraaien waren, die zaten in de bomen en dat zijn slimme beesten.”

Wat bleek? De boosdoener is een hongerige hond. Sandra vond bovenstaand briefje en 5 euro in haar tas terug.

Het briefje met excuses was al genoeg geweest voor Sandra. Voor 5 euro kan ze de wraps gemakkelijk weer kopen. Sandra hoopt via Facebook de persoon te vinden: “Er stond geen naam bij, maar als diegene zich meldt, dan krijgt hij of zij een bos bloemen”, schrijft Sandra.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hond eet fietstas met wraps leeg, baasje laat dit briefje achter!
Sluiten