Pranks 19 jul 2017 Redacteur

Hond neemt wraak nadat hij als vuilnis was weggegooid…

Het wordt vaak gezegd dat de hond de beste vriend van de mens is. Honden geven zoveel liefde en steun dat het ondenkbaar is dat sommige mensen honden als vuilnis behandelen. Ze geven ons onvoorwaardelijke liefde, is respect en liefde ,die ze terug verdienen, dan teveel gevraagd?

Het volgende verhaal komt met wat schokkende beelden dus je bent gewaarschuwd. De plaatsjes zullen je hart breken en wij kunnen niet begrijpen waarom je een levend beest zo kan behandelen.

Gelukkig kunnen we wel beloven dat het verhaal een goed einde heeft waarvan de tranen in je ogen zullen springen.

Op een dag kreeg een asiel een telefoontje van een onbekend persoon die een uitgehongerde hond tussen afval had zien liggen. De hond was verlaten en zijn vel hing op zijn botten.

De dierenverzorger van het asiel aarzelde geen seconde en vertrok meteen naar de plaats waar de hond gespot was en naam hem mee terug naar het asiel. De hond kreeg de naam Patrick.

De hond was in levensgevaar vanwege zijn extreme ondervoeding en uitdroging, de artsen begonnen gelijk met het behandelen van de hond. De hond was zo dun dat de vrijwilligers twijfels hadden of Patrick het zou overleven!

Patrick bleek echter een echte vechter te zijn, hij gaf niet op en bleef in leven. Je kon in de ogen zien van Patrick dat hij wou blijven leven. Maar de hond was bijna alleen nog maar bot en zijn leven hing aan een zijden draadje.

De vrijwilligers deden alles eraan om Patrick te redden. Met veel liefde, zorg en voedsel kregen ze het voor elkaar om Patrick een nieuwe kans te geven. Langzaam maar zeker werd Patrick gezonder en om zijn dankbaarheid te tonen was hij altijd heel blij en toonde veel liefde voor zijn redders.

De hond begon ook eindelijk wat gewicht er bij te krijgen en je kon eindelijk herkennen dat het een pitbull is. Toen de hond gevonden werd woog het iets meer dan 10 kilo maar na een periode van 24/7 zorg, warme baden, veel voedsel en eten is hij helemaal getransformeerd. Kijk hieronder hoe hij er nu uitziet, is het niet ongelofelijk!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hond neemt wraak nadat hij als vuilnis was weggegooid…
Sluiten