Images 5 nov 2016 Mark

Hond redt moeder van verkrachter die haar aan haar haren de schaduw in trok

redding1

Een twee-jaar-oude staffie, genaamd Lola, heeft haar eigenaar van verkrachting gered door de aanvaller de stuipen op het lijf te jagen…

De Noord-Ierse Jade Logan liep met haar hond in de buurt van het huis van haar moeder toen een man haar naar verluidt aan haar haren de de schaduw in trok.

De 30-jarige vrouw voelde een hand over haar mond gaan tijdens de aanval, meldt de Mirror. De getraumatiseerde moeder vertelt: “Ik had geen twijfel over wat zijn bedoelingen waren – hij was duidelijk van plan mij te verkrachten. Ik had niets of niemand gezien, hij kwam geheel uit het niets.”

redding2

“Hij had zijn hand op mijn mond en trok mijn hoofd aan mijn haren met zo’n kracht naar achteren dat hij er bundeltjes haar uit trok. Ik dacht dat ik dood zou gaan, maar het enig waar ik aan kon denken waren mijn drie kinderen.”

“Hij zei: Je hond kan toekijken. Hij was zo sterk en ik was zo bang dat ik niet om kon draaien om de dader te zien.”

Jade liet Lola’s riem los, waarna de hond begon te grommen en vervolgens de man in zijn arm beet. Dit deed hem doen vluchten.

“Lola had heel goed grip op hem in haar bek en hij had zelfs moeite om de hond van hem af te halen,” vertelt Jade. “Terwijl hij Lola van hem af probeerde te krijgen moest hij mij los laten – zodra hij zelf los was vluchtte hij onmiddellijk.”

Na de aanval belde Jade haar partner, die vervolgens de politie inschakelde. Jade beschrijft haar hond als zijnde kalm, maar ze gelooft dat zonder haar hulp ze zeker niet in staat was geweest om zichzelf te beschermen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Hond redt moeder van verkrachter die haar aan haar haren de schaduw in trok
Sluiten