LOL 20 aug 2018 Jokertje

Dromen komen uit: er bestaat nu een pop-up kroeg voor in je achtertuin!

Het is de droom van menig man: een bar in de achtertuin. Nou, Marco, dromen zijn dus helemaal geen bedrog. Met de Honomobar (wat een naam…) heb je namelijk altijd én overal een café in de buurt. Nooit meer naar huis! Of ja, eigenlijk wel dus. 

Honomobar

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan: in een handomdraai je eigen café in je achtertuin. De Honomobar is een pop-up containercafé dat in een paar eenvoudige bewegingen kan worden opgezet én afgebroken. Een soort van Quecha-opgooitentje dus, alleen dan met een volledige bar in plaats van een slappe voortent. Benieuwd hoe het werkt? Check onderstaande video!

 

Honomobo

Het creatieve bureau achter de bar is Honomobo. Het Canadese bedrijf specialiseert zich in het ombouwen van verzendcontainers. Eerder maakten zij bijvoorbeeld al modulaire woningen. Bang dat het allemaal niet past bij jou in de tuin? De eigenaren zijn zeer stellig: “We will literally send a Honomobar anywhere you want a party, try us.” Helaas moet je wel de portemonnee trekken, de functionele feestdoos kost al snel 16.000 euro.

honomobo pool
honomobo snow

Niks te vieren? We hebben een heleboel goede redenen om vandaag nog een pilsje open te trekken.

Reageer op artikel:
Dromen komen uit: er bestaat nu een pop-up kroeg voor in je achtertuin!
Sluiten