Hoofd van baby is succesvol teruggeplaatst op nekwervels

Mark 5 okt 2015 Images

Wat een BIZAR verhaal. Bij een ernstige auto-ongeluk raakte een baby dusdanig gewond dat zijn hoofd niet meer aan zijn nekwervels zat verbonden. Iets wat bijna elk mens fataal wordt, maar niet Jaxon Taylor.

Moeder Rylea reed met de 16-maanden oude Jaxon en zijn 9-jarige zus Shayne richting hun huis in Maronbah, Queensland een gek op de weg op hun crashte met meer dan 100 km/h.

Jaxon werd naar het ziekenhuis gebracht met een van de ergste hoofdbeschadigingen die dokters ooit hadden gezien. Een 6-uur durende operatie was nodig. Maar die slaagde!

2

Tijdens de operatie moest dokter Askin het hoofd van Jaxon vasthouden, zodat met een stukje bot van een van zijn ribben zijn wervels aan zijn hoofd vastgemaakt konden worden.

‘A lot of children wouldn’t survive that injury in the first place and if they did and they were resuscitated then they may never move or breathe again.’ – aldus dokter Askin.

3

Ook zus Shayne moest geopereerd worden aan interne bloedingen. Het mooie nieuws is wel dat ze beiden waarschijnlijk zo goed als volledig gaan herstellen.

‘They have taken two broken kids and put them back together. We’re very, very thankful.’ – aldus vader Andrew.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Hoofd van baby is succesvol teruggeplaatst op nekwervels
Sluiten