Nieuws 4 sep 2018 HFMN

Youtuber stopt iPhone X in blender en doet het raarste ooit

We wisten dat veel mensen gekke shit over hadden voor YouTube. Maar deze dude weet, met zijn gemolde iPhone X, het wel heel bont te maken.

iPhone X in blender voor YouTube

YouTube video’s pompen is vandaag de dag een fulltime baan. Misschien wel een van de leukste die er is. Maar om in deze situatie terecht te komen, moet je echt wel wat werk verrichten. En dat is nou precies de reden dat mensen steeds dommere shit gaan doen voor views. Zoals deze Pino. Hij gooit zijn iPhone X in de blender, wat we al zonde vinden, en zuipt de overblijfselen vervolgens gewoon op. Ja… serieus.

Het gaat om YouTuber TechRax, die inmiddels ruim 6 miljoen abonnees heeft. De man is groot op YouTube en moet zijn views natuurlijk wel op pijl houden, iets wat hij met deze video goed voor elkaar krijgt. TechRax heeft namelijk een Lifestraw in bezet gekregen, die water direct schijnt te filteren. Om te kijken of dit ook daadwerkelijk werkt, pureert hij zijn iPhone X en kijkt hij of het goedje drinkbaar kan worden. Klein tipje van de sluier: het werkt niet. Verrassend….

Meer leipe shit

TechRax staat bekend om zijn leipe experimenten met dure smartphones en andere tech. Iets wat het internetpubliek bijzonder tof lijkt te vinden, aangezien meer dan 6 miljoen mensen hem volgen. In de afgelopen jaren deed hij de leipste shit. Van een iPhone 6s aanvallen met een taser, tot een Galaxy Note 9 in elkaar raggen met een hamer. De man test de toestellen in de meest extreme situaties.

Wie hier van kon genieten, gaat deze man zonder twijfel ook wel kunnen waarderen. Al vinden wij het nog steeds een beetje creepy.

Reageer op artikel:
Youtuber stopt iPhone X in blender en doet het raarste ooit
Sluiten