Ja! In oktober verschijnen er maar liefst twee nieuwe Harry Potterboeken!

Redacteur 19 jul 2017 Pranks

Goed nieuws voor Harry Potter-fans! Er komen van uitgeverij Bloomsbury in oktober twee nieuwe boeken. De publicaties zijn ter ere van de twintigste verjaardag van het allereerste Harry Potterboek.

De boeken zullen zich focussen op het magische universum van schrijfster J.K. Rowling en dus niet nieuwe avonturen van Harry, Ron en Hermelien herbergen. Het eerste boek zal ‘Harry Potter: A History of Magic, The Book of the Exhibition’ heten en hoort bij de tentoonstelling in de Londense British Library, die in de herfst opengaat. Het boek gaat dieper in op de verschillende vakken die gegeven worden op Zweinstein.

Het tweede krijgt de titel ‘Harry Potter, A Journey Through a History of Magic’. Dit boek bevat originele schetsen van Rowling en neemt je mee op een historische reis door de tovenaarswereld. De mythologische verhalen achter toverspreuken, magische wezens, tovenaars en heksen worden beschreven.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Ja! In oktober verschijnen er maar liefst twee nieuwe Harry Potterboeken!
Sluiten