Je favoriete Spakenburgers in een epische strijd tegen… Napoleon

Bob van Toor 4 okt 2014 Pranks

Aaaah John en Chris. Chris en John. We hebben om jullie gelachen, we hebben om jullie gehuild. We hebben drankspelletjes gespeeld waarbij we shotjes namen elke keer als een muizenval op jullie tepel dichtklapte of een verfkogel op jullie sixpacks uiteenspatte.

En dat alles heeft ons een beetje gelukkiger – wat zeg ik, het heeft ons een beetje meer méns gemaakt. Maar we bleven wel met vragen zitten. Zoals daar zijn: wie is nou eigenlijk beter? Wanneer komt er eens een challende waarbij écht een keer blijkt dat één van deze halfgoden zijn kameraad echt in het stof laat bijten. Een andere vraag komt vooral van het vrouwelijk segment van de fans: hoe goed zijn die gasten eigenlijk met hun tong?

Nou, u vraagt Chris en John draaien: zie hier de Napoleon Challenge. Aan de boys de onmenselijk moeilijke taak om maar liefst vijf van die vrolijke Napoleon-zuurtjes uit hun plasticje te halen- MET HUN MOND. Ja, jullie lezen het goed, wreed Pranksterpubliek, ze gaan het echt doen. En het is júllie schuld, want één sadist onder jullie heeft deze opdracht bedacht.

En om een voorproefje te geven: jullie gaan één getalenteerde tongacrobaat zien, en één sneue loser die meer weg heeft van Pingu met een beroerte. Place your bets now, en… kijken maar!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Je favoriete Spakenburgers in een epische strijd tegen… Napoleon
Sluiten