Nieuws 24 sep 2018 HFMN

The Joker is terug! Eerste beelden van Joaquin Phoenix’s personage

The Joker is met gemak het meest besproken en epische fictie personage ooit. Dat we hyped zijn over een nieuwe versie van deze man, is dus niet gek. Joaquin Phoenix kruipt in de huid van de lachende idioot en de eerste beelden zijn naar buiten gebracht.

Joaquin Phoenix als The Joker!

Jared Leto, Jack Nicholson, Mark Hamill, Cameron Monaghan en uiteraard Heath Ledger kropen allemaal in de huid van The Joker. Wie je de beste vindt mag je zelf weten, maar dat het personage geniaal is hoeven we niet meer uit te leggen. Echter is het dit keer aan Joaquin Phoenix om de badguy zo goed mogelijk neer te zetten. En de eerste beelden van deze poging zijn op het internet gevonden. We zijn hyped!

In uitgelekte behind the scenes footage van de heuse Joker film is het personage te zien. In de clip zien we Joaquin Phoenix als het personage uit een metro stappen en het is fantastisch. Van kostuum tot make-up: het plaatje klopt! Iets wat veel mensen het waarschijnlijk niet met ons eens zijn, omdat het personage weinig lijkt op de versie van Heath Ledger. Toch is deze versie, met de traditionele look, echt wel on-point.

Joker (2019)

De Batman-spinoff Joker gaat, naar verluidt, oktober 2019 in de bioscopen verschijnen. Volgens verschillende bronnen gaat de film zich afspelen in de jaren 80 en volgt het personage in zijn jonge jaren. Naast Joaquin Phoenix zullen ook Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler en Marc Maron te zien zijn in de film.

Gaat Phoenix net zo goed worden als Ledger en Nicholson of wordt het een minder succes zoals bij Jared Leto het geval was? Wij zijn benieuwd! Check de trailer alvast hieronder!

Enthousiast geworden van The Joker? Dan ga je deze Avatar: The Last Aribender release zonder twijfel ook waarderen!

Reageer op artikel:
The Joker is terug! Eerste beelden van Joaquin Phoenix’s personage
Sluiten