Jonge, single en boze mannen zijn eerder geneigd te liegen

Redacteur 22 feb 2018 Pranks

Eens weinigen van ons kunnen beweren nooit een leugen te vertellen, maar wat als er een manier was om een ​​leugenaar te vinden zonder een leugendetectortest?

Een nieuwe studie heeft ontdekt wie van ons eigenlijk waarschijnlijk leugenaars is, en het is slecht nieuws voor jonge, alleenstaande mannen.

De studie van 3.349 Amerikanen van “alle belangrijke etnische, inkomens en geografische regio’s” door Curtin University, Australië, probeerde te achterhalen of er een verband bestaat tussen socio-economische status en liegen, en het trok een aantal zeer specifieke conclusies.

De onderzoekers ontdekten dat de meest waarschijnlijke leugenaars jonge, ongehuwde mannen zijn die gevoelig zijn voor woede op de weg en met een laag opleidingsniveau – evenals vragen over liegen, werden respondenten vragen gesteld zoals “heb je ooit iemand een vinger in het verkeer gegeven?”

Hoofdonderzoeker Arch Woodside legde de Huffington Post uit dat een jong mannetje met een lage opleiding niet genoeg is om te bepalen hoe vruchtbaar een leugenaar is, “maar een jong mannetje met weinig scholing dat zich bezighoudt met asociaal gedrag zoals woede op de weg, goed door nu kun je er vrij zeker van zijn dat hij het is. ”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Jonge, single en boze mannen zijn eerder geneigd te liegen
Sluiten