Pranks 21 okt 2017 Redacteur

Jongen met Down syndroom is nieuw model voor River Island

Ook bij reclamemakers dringt het steeds meer door hoe belangrijk diversiteit is in je campagne. Als je iemand zoals jij terugziet in een reclame, is het veel logischer dat je gebruik maakt van de producten of diensten die worden aangeboden. Modeketen River Island begrijpt dat ook heel goed en gaat nog een stapje diverser. Een van de modellen voor de kinderkleding is een jongen van elf met het Syndroom van Down.

Ultimate #SquadGoals ? Every RI kid is different, but there's one thing they all want – cool clothes (and a big party)! Introducing the stars of the #RIKidsSquad! ??? . Meet the squad & shop their style ( link in bio?)

A post shared by River Island (@riverisland) on

Joseph Hale is een jongen van 11 uit het Engelse Cleethorpes. Hij schittert in de herfst- en wintercampagne van het modemerk. Het jonge talent hoefde niet eens auditie te doen, en het is ook nog eens zijn allereerste modellenbaantje ooit.

Zijn trotse moeder is in de wolken: “Joseph laat zien dat hij een leven kan leiden zoals ieder ander persoon”, zegt ze tegen Metro UK. “Dat River Island hem heeft geselecteerd voor deze campagne is fantastisch en daar kunnen we ze alleen maar voor bedanken. Het is briljant dat ze hem hier accepteren, terwijl veel mensen een jongen met een beperking.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Jongen met Down syndroom is nieuw model voor River Island
Sluiten