Jongen neemt ultieme wraak op pester door seks te hebben met zijn moeder…

Redacteur 15 aug 2017 Pranks

Bi-zar! De 20-jarige Rob werd op jonge leeftijd gepest door een jongen genaamd Sam. Toen deed zich plotseling de kans voor om wraak te nemen, want Sam’s moeder, Ariel, wilde wel een hete nacht met Rob hebben.

Zo gezegd, zo gedaan. Maar nu wordt het pikant. Rob deed dit uiteindelijk om wraak te nemen op Sam. Sterker: hij had ook nog een foto gemaakt terwijl Ariel met zijn toverstok bezig was.

Maar het gaat verder. Rob wilde eigenlijk alleen deze foto naar Sam texten en het daarbij houden. Maar Ariel vond de nacht blijkbaar zo fijn, dat ze Rob graag weer wilde zien. Daarom besloot ze een radiostation in te schakelen. Dom idee, want Rob besloot het hele verhaal vervolgens openbaar te maken. Dat valt hier terug te luisteren:

Zoals je hoort is Ariel, terecht, niet zo blij met Rob. Andersom is het een heel ander verhaal natuurlijk. Wat een bizarre wraak…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Jongen neemt ultieme wraak op pester door seks te hebben met zijn moeder…
Sluiten