Jongen trouwt met vriendin drie dagen voor zijn dood

Mark 28 jun 2015 Images

Amie Cresswell en Omar Al Shaikh uit Engeland, beide 16 jaar oud, trouwden drie dagen voor Omar stierf.

1

Omar was namelijk leukemie-patient, wat aan het licht kwam nadat hij tijdens een voetbalwedstrijd in elkaar stortte. Op het moment dat de behandeling aansloeg, zo’n acht maanden geleden, begonnen de twee te daten.

4

Nadat hij genezen was verklaard in oktober van vorig jaar, kreeg hij in maart van dit jaar een nieuwe klap te verwerken. Er was een stamceldonor nodig om hem te redden. Toen die eenmaal gevonden was, was het al te laat.

Op 14 juni vertelden de dokters Omar dat de kanker zich had verspreid naar zijn beenmerg en hij nog maar een paar dagen te leven had. Twee dagen na dit bericht vroeg hij Amie ten huwelijk.

2

“When Omar told me what the doctors said it just took my breath away,” vertelde ze. “He proposed on Wednesday and I just didn’t think twice.”

5

Met de zegen van beide ouders werd een kleine ceremonie georganiseerd in het Birmingham’s Queen Elizabeth Hospital.

6

Op maandag, drie dagen na het ja-woord, overleed Omar.

7

Gelukkig ging zijn wens in vervulling: hij was getrouwd en stierf omringd door familie, terwijl hij de hand van zijn vrouw vasthield.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Jongen trouwt met vriendin drie dagen voor zijn dood
Sluiten