Pranks 5 nov 2017 Redacteur

Jongetje met kanker wil graag kaarten zijn laatste Kerst

jongetje

De 9-jarige Jacob Thompson is een doodnormaal jochie, met een liefde voor het computerspel Minecraft, lego en Star Wars. Maar hij heeft ook een ernstige vorm van kanker en zal daarom waarschijnlijk nog maar een maand te leven hebben.

Omdat het 9-jarige jochie graag nog één keer kerst wil vieren met zijn familie, besloot Michelle om kerst met haar gezin dit jaar eerder te vieren dan normaal. Aan CNN vertelt de moeder van Jacob dat hij heel graag kerstkaarten zou willen krijgen voor zijn laatste kerst.

“Afgelopen Halloween kreeg hij een paar kaarten. Toen hij ze openmaakte en bekeek leek het net alsof hij een enorm cadeau had ontvangen. Hij las ze aan ons voor en had lach van oor tot oor op zijn gezicht”, vertelt Michelle. “Hij vond het spannend om te lezen wat mensen hem te zeggen hadden en het maakte zijn dag helemaal goed”, vult vader Roger Guay aan.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Jongetje met kanker wil graag kaarten zijn laatste Kerst
Sluiten