Pranks 14 jan 2018 Redacteur

Kale mannen maken net zoveel kans bij vrouwen

Goed nieuws voor de kale mannen onder ons. Volgens een nieuw onderzoek van Online Doctor is hoofdhaar geen must voor je sexappeal. Het klinkt bijna té mooi om waar te zijn, echter zijn er zelfs vrouwen die aangetrokken worden door een kale kop. Check hieronder de onderzoeksresultaten.

In het onderzoek werden 1712 mensen, waarvan 798 vrouw en 914 man, gevraagd naar hun dating ervaringen. De bevindingen zijn bemoedigend voor iedereen die last heeft van haaruitval. Zo vindt 41% van de vrouwen in Engeland kale mannen aantrekkelijk en is dit zelfs 54% in Amerika.

Uiteindelijk blijkt dat bij de meerderheid, namelijk 70%, haarverlies geen belangrijke rol speelt bij het daten. Dit is geweldig nieuws, zeker wanneer je bedenkt dat twee-derde van alle mannen haarverlies ondervindt bij de leeftijd van 35 jaar. En maar liefst 85% van de mannen ondervindt heftig haarverlies bij de leeftijd van 50 jaar.

Persoonlijkheid blijkt bovendien een stuk belangrijker te zijn dan je looks. En wellicht is het de hoogste tijd voor een nieuwe look, kaal met een baard.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Kale mannen maken net zoveel kans bij vrouwen
Sluiten