Pranks 22 mrt 2017 Redacteur

Kamp je met één van deze 15 problemen? Drink dan ‘s ochtends citroenwater!

1. Helpt tegen Acne – citroen water vermindert het zure temperament van het lichaam en voorkomt acne. Bovendien kan je ook je gezicht wassen met citroen water.

2. Onderdrukt de eetlust,en gewichtsverlies -De vitaminen en enzymen in citroenen, reguleren de bloedsuikerspiegel met het oog om een normaal gewicht op peil te houden. Pectine vezels bestrijd honger, en onbedwingbare trek. Citroensap is het spijsverteringsstelsel beste helper.

3. Spoelt nierstenen weg – Citroenen bevatten kalium, dat het citraat niveau verheft in de urine en voorkomt de vorming van oxalaat.

4. Verhoogt je immuunsysteem – het is een grote steun voor het lymfestelsel en dat helpt om ons immuunsysteem te ontdoen van pathogenen.

5. Galblaas Pijn – Probeer citroen water te drinken, als je galstenen hebt. Drink het tijdens je lunch. Het zal je helpen.

6. Kou en griep remedie – We weten allemaal dat citroenen rijk aan natuurlijke antioxidanten zijn, vitamine C, die het immuunsysteem versterkt, en bezit antibacteriële en antivirale eigenschappen. De beste manier om gezond te blijven tijdens de winterperiode is om citroen water te drinken.

7. GERD (Gastro-oesofageale refluxziekte) – Volgens een lezer, heeft twee weken citroen water de Rennies vervangen.

8. Hardere nagels – citroen water verhoogt de hardheid van de nagels en klaart de witte vlekjes op.

9. Voedselvergiftiging – De beste manier om voedselvergiftiging te voorkomen,als je op reis of op vakantie gaat, is om citroen water te drinken.

citroen

10. Fibromyalgie- Als je citroen water en yoga combineert kan je gemakkelijker omgaan met uitputting als gevolg van fibromyalgie.

11. Vermindert ontstekingen – citroenen neutraliseren zuren, omdat ze anti-inflammatoire eigenschappen hebben.

12. Verlicht pijnlijke spieren na oefeningen – Na een harde training, moet je een citroen in een glas water uitknijpen en afscheid nemen van de pijn.

13. Vermindert zwellingen en pijn – Limoen water helpt bij het verminderen van urinezuur in onze gewrichten.

14. Vermindert het hunkeren naar alcohol – gewoon citroen sap op feestjes drinken.

15. Helpt tegen Colitis- colitis is de onevenwichtigheid van het zuur / alkalisch niveau in het
lichaam en is gemakkelijk te genezen door het drinken van een glas citroen water op dagelijkse basis, omdat op deze manier je je pH-niveau weer in balans brengt, en de zuurgraad vermindert.

Reageer op artikel:
Kamp je met één van deze 15 problemen? Drink dan ‘s ochtends citroenwater!
Sluiten