Nieuws 29 aug 2018 HFMN

Pilote doet Keke Challenge direct nadat het vliegtuig geland is

De Keke Challenge verovert de afgelopen weken het internet. Maar de challenge vanuit een vliegtuig? Die zagen we nog niet eerder!

Pilote doet Keke Challenge met vliegtuig

De wereldwijde obsessie met de Keke Challenge is immens. De hype wordt op vele verschillende manieren uitgevoerd, maar pilote Alejandra Manriquez weet een wel heel unieke draai te geven aan het concept. Ze flikt het hele geintje namelijk niet vanuit een rijdende auto, maar een rijdend vliegtuig. Epic!

In de video zien we Alejandra uit de cockpit stappen en van het trappetje rennen. Vervolgens rijdt het vliegtuig door en voert ze, met haar stewardess, de challenge uit. In no-time groeide de video uit tot een echte viral.

Keke Challenge

De Keke Challenge is een hype die het internet al weken bezig weet te houden. Het is de bedoeling dat de persoon die hem uitvoert uit een rijdend voertuig stapt, meestal een auto. Wanneer de auto rustig door blijft rijden, wordt er een dansje uitgevoerd op ‘In My Feelings’ van Drake. Het klinkt uiteraard van de zotte, maar er zijn inmiddels al duizenden mensen die de challenge hebben uitgevoerd. Maar er zijn maar weinig mensen die het zo tof aan wisten te pakken als Alejandra. Aan de andere kant: hoeveel mensen hebben nu eigenlijk een vliegtuig tot hun beschikking?

Vrolijk geworden van deze challenge? Dan willen we wel eens weten hoe vrolijk jij van dit bericht wordt!

Reageer op artikel:
Pilote doet Keke Challenge direct nadat het vliegtuig geland is
Sluiten