Pranks 26 okt 2017 Redacteur

Ken je dat meisje van Danoontje POWERRRRR nog? Zo ziet ze er nu uit!

Iedereen kent de reclames nog wel van Danone wel met een vader die met haar dochter en 3 kratten Danone op heet rug loopt. Maar wie is dat nou eigenlijk en hoe zou het nu met haar gaan? Hetgeen waardoor we haar nog kunnen herinneren is natuurlijk dat heerlijke accent en de uitspraak “Danoontje POWERRRRR”.

Tegenwoordig zit de inmiddels 20-jarige Feline in Australië voor een jaar om lekker te werken en vakantie te vieren. Of ze daar ook Danoontje verkopen weten we niet helemaal zeker!

Hoe ben je 15 jaar geleden benaderd voor de reclame?
“Ik weet het natuurlijk niet helemaal precies meer, aangezien ik 4 jaar was, maar nadat mijn moeder een keer een foto had opgestuurd naar het tijdschrift “Ouders van nu”, werd ik even later benaderd door Danone of ik een screening test wilde doen. Dat heb ik toen gedaan en later werd bekend dat ik hét gezicht zou worden van Danoontje.”

Wat kan je allemaal nog van de opnamedagen herinneren?
“Ik heb in totaal in 4 reclames van Danoontje gespeeld. Ik weet nog dat het altijd superleuk was. Er wordt goed voor je gezorgd en je ouders mogen er natuurlijk ook gewoon bij zijn.”

Werd je daarna veel herkend/aangesproken?
“Ja, echt super veel! Aangezien ik zo klein was, was het soms wel echt vervelend. Dan liep ik op straat en dan hoorde ik overal mensen roepen; “Hey! Ben jij dat meisje van Danoontje?!” Soms riep ik dan wel eens heel hard “Nee!”. Maar het was natuurlijk ook wel leuk. Het was tenslotte een leuke reclame.”

Leek je zelf op het typetje uit de reclame of was je juist heel verlegen?
“Ik was niet zo verlegen vroeger.”

Houd je zelf van Danoontje ? (at je het vaak?)
“Na de reclames kreeg ik echt een hele koelkast vol Danoontjes! Ik vind het nog steeds erg lekker, maar koop het niet zo vaak.”

Lekkere hapjes en drankjes met mn Anne-tje ?❤️

A post shared by Feline Pothuizen (@xfeelientje) on

Even een throwback thursday naar weekendje Maastricht! #beetjeposeren #wijntjesdrinken #hetlevenisgoed ?❤️

A post shared by Feline Pothuizen (@xfeelientje) on

Hmm I am starting to like it.. ?☺️??

A post shared by Feline Pothuizen (@xfeelientje) on

What a throwback..! ?#NoBN'er

A post shared by Feline Pothuizen (@xfeelientje) on

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Ken je dat meisje van Danoontje POWERRRRR nog? Zo ziet ze er nu uit!
Sluiten