Ken je het fantastische schoonmaakmiddel Dasty van de Wibra al?

Redacteur 25 apr 2018 Pranks

Wie met regelmaat de Wibra binnenstapt, heeft vast wel eens een spuitfles met Dasty zien staan. Het schoonmaakmiddel dat maar twee euro kost gaat als warme broodje over de toonbank en wij snappen het wel, want wat je er allemaal mee kunt is ongelofelijk!

Het schoonmaakmiddel is echt ontzettend veelzijdig.

Oven schoonmaken. Je hoeft slechts een beetje van het Dasty aan te brengen op de zijkanten van je oven, even laten intrekken en je kunt het vuil zo wegvegen.

Velgen en motorblokken. Autoliefhebbers die willen dat hun voertuig er mooi bijstaat, gebruiken het spul graag om hun velgen en motorblokken ermee schoon te maken.

Hardnekkige vlekken. Hebben je kinderen gras- of lelijke eetvlekken opgelopen op hun kleding? Dasty is je redder in nood. Laat een beetje Dasty op de vlek in trekken en je kunt de vlek daarna (grotendeels) wegpoetsen.

Barbecue schoonmaken. Gezellig gebarbecued? Dan zit je rooster vast onder het hardnekkige vet. Gelukkig is het zo schoon met een beetje Dasty.

Vette pannen schoonmaken. Heb je je koekenpan al een tijdje in gebruik en krijg je ‘m niet meer vetvrij met regulier afwasmiddel? Gebruik dan Dasty om de pan te ontvetten.

Olievlekken op de oprit verwijderen. Heb jij je auto zelf een kleine beurt gegeven op de oprit en is er olie achtergebleven? Met een beetje Dasty is het zo schoon.

Raamkozijnen reinigen. Een beetje van het gifgele schoonmaakmiddel van de Wibra laat je kozijnen weer stralen.

Deuren ontvetten. Deur niet meer mooi schoon? Spray het wondermiddel op de deur en neem het daarna af. Weer zo goed als nieuw!

Badkamer schoonmaken. Je hoeft geen dure schoonmaakspullen aan te schaffen om de badkamer spik en span te maken. Het Wibraschoonmaakmiddel kan dit klusje prima aan.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Ken je het fantastische schoonmaakmiddel Dasty van de Wibra al?
Sluiten